Mirto Kf 3

Picking

U heeft een webshop? Of gewoon te weinig plaats? We verzorgen uw complete weblogistiek en u behoudt het volledige overzicht

We stockeren en beheren al uw goederen en verzenden uw bestellingen. Stipt en voordelig. Via ons nieuw klantenportaal volgt u alles digitaal op, 24u per dag. We werken samen met de interessantste ‘last mile’-partners en garanderen de scherpste tarieven.

Mirto 09 20183146 Case study

Orders en pakketten voor Pharmacar

Voor Pharmacar stellen we dagelijks verschillende orders en pakketten samen, op vraag van hun klanten. Dit zijn voedingsbedrijven, bedrijfskeukens, scholen, de auto-industrie en horecabedrijven. Veiligheid, hygiëne en traceerbaarheid zijn belangrijke voorwaarden tijdens dit volledige proces. Naast het samenstellen van de pakketten, bedrukken we ze ook met het logo of de bedrijfsnaam van hun klanten.

Picking

“We werken intussen zo’n 20 jaar samen met Revam, nu Mirto. En we blijven tevreden klanten! Dankzij Mirto zijn we flexibel en kunnen we verbanddozen op maat aanbieden aan onze klanten. Bij Mirto staan ze altijd open voor nieuwe projecten en denken ze mee met ons in het realiseren van onze plannen.” Liesbeth Dejonghe - Pharmacar
Mirto 09 20183591
  • Ons ICT-team analyseert uw specifieke behoeften
  • Elk project is uniek voor ons, we bieden service op maat
  • Met ons Warehouse Management System garanderen we een snelle en correcte verwerking
  • We verzenden via interessante 'last mile'-partners zoals Bpost, TNT, UPS, PostNL
  • U behoudt de controle over alle kosten

Zullen we uw producten ook verpakken?

Meer over Co-pack

Meer referenties

Konica Minolta

Konica Minolta

Voor verschillende klanten van Konica Minolta stellen we op dagelijkse basis promotiepakketten samen. Hun klanten gebruiken deze pakketten voor distributie en vertegenwoordiging.

Versele Laga Page 001

Versele-Laga

We stellen pakketten samen voor Versele-Laga, stockeren ze en verzenden ze op wekelijkse basis naar klanten binnen Europa.

Overtuigd? Contacteer onze klantenadviseur

Neem contact op
Mirto 09 20183296

Thomas Van Robays

klantenadviseur Mirto

thomasvr@mirto.be

+32 9 242 02 94
+32 496 445 600