Mirto Kf 2

Post

U heeft nood aan een efficiënte poststroom, zonder aanpassingen in uw bedrijf? We verzenden uw dagelijkse post aan de voordeligste prijs

Verstuurt u meer dan 50 brieven per dag, dan halen wij uw post voor u af. Of beter nog, werk volledig papiervrij en lever uw bedrijfspost digitaal aan. Ons team frankeert, sorteert en levert alles stipt af bij Bpost. Zowel voor prior, non-prior als aangetekende zendingen.

Mirto 09 20182964 Case study

Brieven verzenden voor Mobiliteitsbedrijf Stad Gent

We halen elke dag op een vast tijdstip de brieven van het Mobiliteitsbedrijf van de Stad Gent af. We envelopperen ze nog dezelfde dag en een deel er van versturen we per aangetekende zending. Ons team voorziet de brieven van barcodes en sorteert ze. We verzorgen de administratieve aankondiging bij Bpost en leveren ze dagelijks af in het postsorteercentrum Gent X. Met een gedetailleerde maandelijkse factuur, behoudt het Mobiliteitsbedrijf het volledige overzicht.

Post

“Sinds 2017 werkt het Mobiliteitsbedrijf van de Stad Gent samen met Mirto, het vroegere Nevelland. We versturen een groot aantal poststukken. De samenwerking met Mirto verloopt heel vlot. Het valt ons op dat deze organisatie actief meedenkt over het optimaliseren van de dienstverlening.” Eveline Vermeulen - Mobiliteitsbedrijf Stad Gent
Mirto 09 20183554
  • We halen dagelijks uw bedrijfspost af in de regio Gent
  • Of u laadt uw bestanden op via ons nieuwe klantenportaal
  • We bieden een voordelig alternatief voor frankeermachine, Cleanmail of Collect & Stamp
  • We verzenden al uw post via Bpost of PostNL
  • U behoudt het complete overzicht van alle kosten

Ken je onze drukkerij Mirto Print al?

Ontdek hier Mirto Print

Meer referenties

We Care 4 Aya

Care4AYA - UZ Gent

Voor vzw Care4AYA, verbonden aan het UZ Gent, maakten we het bijzondere boek ‘De liefdevolle manager’. Daarin vertellen ouders van jongeren met kanker hun verhaal.

Qui Vive Verzekeringen

Qui-Vive Verzekeringen

Voor Qui-Vive Verzekeringen ontwikkelde Mirto Print een nieuw logo en stijlvol drukwerk.

Overtuigd? Contacteer onze klantenadviseur

Neem contact op
Mirto 09 20183296

Thomas Van Robays

klantenadviseur Mirto

thomasvr@mirto.be

+32 9 242 02 94
+32 496 445 600